PMMP Tapiolassa

April Jazz PMMP
Tapiolassa on järjestetty April Jazz vuosittain huhtikuussa vuodesta 1987 alkaen – mutta vaikka olemme asuneet Tapiolassa (tai lähistöllä) kaikki nämä vuodet, emme tätä ennen ole kertaakaan osallistuneet yhteenkään sen tapahtumaan. Tänä vuonna April Jazzin ohjelmistossa oli tarjolla “yhdistelmäkonsertti” Mercadonegro ja PMMP ja kuunneltuani PMMP:tä mp3-soittimelta säännöllisesti lenkeillä vuosikausia (?) tuntui kiinnostavalta nähdä duo edes kerran livenäkin ja konsertti “kotikulmilla” tuntui helpolta tavalta toteuttaa tämä ajatus. Joten siis, jazz-konserttiin … kuubalainen Mercadonegro edustikin varmaan jazz-puolta ihan oikeasti, monissa kappaleissa jammailu jatkui ja jatkui (tai siltä ainakin tuntui kuin odotimme jo PMMP:tä lavalle). PMMP:llä ei sitten ollutkaan mitään tekemistä jazzin kanssa, mutta ihan vauhdikkaan esityksen duo tarjosi, sopivalla miksillä uudempia, oudompia kappaleita ja vanhempia, tutumpia. Ehkäpä PMMP oli otettu mukaan April Jazzin ohjelmistoon vetämään tilaisuuteen uuttakin yleisöä – ja meidän osaltammehan tuo onnistui siis hyvin, tänä vuonna. Ensi vuoden tilaisuus onkin sitten taas ihan kiinni ohjelmasta, jazz-ihmisiä kun emme varsinaisesti ole, niin tuskin tapahtuma meistä vakiokävijöitä kuitenkaan sai, vaikka nyt kerran olemme April Jazziin osallistuneetkin.