Pari kommenttia vielä Liechtensteinista ja Sveitsistä

Liechtenstein

Liechtensteiniin liittyvä hauska sattuma – jossain vaiheessa olin ostanut pokkarina Danielle Steelin kirjan H.R.H. ja kirjaan tarttuessani (kun olimme jo matkan Liechtensteiniin varanneet) huomasin, että tämän kirjan tarina sattuukin ankkuroitumaan Liechtensteiniin. Vaikka kirja romanttista hömppää varsinaisesti olikin, niin paikkoja ja historiaa kuvaavat kohdat varmaan enimmäkseen olivat ihan tosia, muutaman kohdan jopa tarkistin muista lähteistä ja tosia vaikuttivat olevan. Liechtensteinissa taru ja todellisuus sitten kivasti sekoittuvat kun kiipesimme kaupungista ylös linnalle ja matkalla luimme esillä olevia maata esitteleviä infotauluja ja samalla kerroin Lasselle kirjassa olevaa tarinaa. Suosittelen Liechtensteiniin menijöille!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja