Jean Michel Jarre

Jarre2 Jarre1
Ei Tina Turneria eikä Madonnaa – vaan Jean Michel Jarre! Jarren La Défense -konsertin televisiointi joskus 90-luvulla teki minuun vaikutuksen ja sen jälkeen on aina ajoittain tullut niin kuunneltua kuin katsottua (televisiosta) Jarrea. Helsingin konsertti 1997 jäi väliin – mutta nyt piti käydä Hartwall Areenalla kuuntemassa 60-vuotiasta Jarrea. Ihan hieno konsertti, niin musiikin kuin valoshown osalta: aika jännä aloitus kun eteen ilmestyy iso vaalea kolmio, jossa näyttää vesi virtaavan ja jonka keskeltä nousee käsi. Tai valonsäteillä harpun tapaan “soitettu” musiikki. Suomen konserttiin Jarre oli myös sisällyttänyt pienen pätkän haitarinsoittoa! Ja elokuussa Suvilahdessa Kraftwerk … I’m the operator of my pocket calculator …

Mutta tässä vielä Oxygene Part 4 (YouTubesta).