Uusiin tehtäviin heinäkuun alusta

TyöpaikkaVajaan kahden vuoden Nokia-kokemuksen perusteella alkukesä taitaa olla Shared Accounting Services -yksikössä organisaatiomuutosten aikaa. Vuosi sitten siirryin General Accounting -yksikön Payment Development -tiimin vetäjäksi ja nyt tehtäväni muuttuvat taas hiukan. General Accounting -yksikön kehitysresurssit kootaan yhden esimiehen (tai tässä tapauksessa esinaisen) alaisuuteen ja hänen tukenaan yksikössä on jatkossa kaksi Accounting Process Owneria, jotka asiamielessä vastaavat kumpikin oman alueensa kehityshankkeista: minä pääkirjan ja maksuliikenteen osalta, kolleegani käyttöomaisuuden, sisäisen laskennan ja raportoinnin osalta. Eli esimiestehtävät vaihtuivat asioiden osalta hiukan laajempaan alueeseen.

Shared Accounting Services -yksikön osalta YT-neuvottelut ovat tältä erää ohi – ja vaikkakin lähtijöitä niin vapaaehtoisesti ja vähemmän vapaaehtoisesti oli aika lähelläkin minua, niin vähemmän vapaaehtoisia lähtijöitä oli lopulta paljon vähemmän kuin alkuun ennakoitiin ja ainakin osa heistäkin löysi hetimmiten uuden työpaikan Nokian sisältä tai muuten.

1 Comment

  • Onnea uusiin haasteisiin! Kyllä se vaihtelu aina virkistää 😉

Comments are closed.