Drottningoffret

Trilogian kolmas osaFST-kanava on myös Suomessa näyttänyt ruotsalaiset televisiosarjat Kronprinsessan ja Kungamordet. Toisen näistä päättyessä selvästikin “kesken” aloin etsiä netistä tietoa siitä, että tuleeko näille jatkoa jossain vaiheessa ja löysinkin tiedon, että kirjailija Hanne-Vibeke Holst on jo kirjoittanut trilogian kolmannen kirjan, mutta keväällä se oli tarjolla vasta tanskaksi, enkä uskonut siitä tanskaksi selviäväni … mutta alkukesästä se sitten ilmestyi ruotsinkielisenä käännöksenä, jonka sitten ostin ja viimeisen parin viikon aikana luin. Nyt jään sitten vaan odottamaan, että FST, toivottavasti jo vuoden 2010 aikana, näyttää tämän trilogian kolmannenkin osan Suomessa – kirjana tarina oli hyvä, ja aikaisemmista televisiosarjoista päätellen voisin odottaa televisiototeuksen tästäkin olevan hyvä. Trilogian ensimmäinen osa, Kruununperijä suomeksi, onkin tullut uusintana FST:ltä tänä kesänä.