Lomalla heinäkuussa(kin)

Merelle Budapest Tall Ship

Toinen pätkä kesälomaamme alkaa huomenna – oli jo oikeastaan aikakin, siinä mielessä ainakin, että töissä alkoi jo tällä viikolla olla aika hiljaista … Alustava ajatuksemme keväällä oli, että vietetään vaihteeksi lomaa kotiseudulla, mutta lomaviikkojen lähestyessä tulimme sitten kuitenkin tehneeksi vähän muitakin suunnitelmia. S/Y Meriharakka olisi käytettävissämme ensi viikolla … mutta katsotaan nyt vähän miten sääennusteet, sateisiin ja/tai koviin tuuliin emme taida edes Turun saaristoon viitsiä lähteä. Pieni matkakin tuli sitten kuitenkin varattua – muutama päivä Budapestissä. Ja voisihan sitä ehkä harkita taas kerran Tall Ship Race -ruuhkan katsastamista Turussakin. Ja vaikka näistä ei mikään muu kuin tuo (jo varattu) Budapestin matka toteutuisi, niin eiköhän kolme heinäkuun viikkoa kulu lomalla vaikka Espoossa ja lähiseuduilla turhankin nopeasti!

Artikkelin avainsanoja