S/Y Meriharakalla kesällä 2009

Veljeni kesälomasuunnitelmat jättivät oman veneen vapaaksi kuluneella viikolla ja käytimme sitten hyväksemme mahdollisuutta verestää aikaisempien vuosien purjehdusmuistoja niin veneen kuin Turun saariston osalta. Säätkin enimmäkseen suosivat – tai ainakin melkein – tuulista oli hiukan pulaa, mutta parempi niin, kuin että jo taidot hiukan ruosteessa olisimme joutuneet kovaan tuuleen ja ehdimme vajaassa viikossa näkemään lähinnä Rymättylän ja Korppoon saaristoa. Turun Pursiseuran jäsenyyskin sai taas katetta kun yövyimme niin Pyytinkarilla kuin Tjärulotissa (jonka pieni sauna on mielestäni jotenkin saarten paras kesäsauna). Kesän lyhyt purjehdus muistutti myös mieleen, että tämä jos mikä on harrastus säiden armoilla ja siksi aikaa olisi hyvä olla enemmän, jotta välipäivät tuulen puuttumisen tai sateen takia eivät haittaisi.

Täällä muutama Lasse/Pirkko ruorissa -kuva tältä kesältä.

Puomipeite