Pilviä – Espoo, Budapest ja Bratislava

Kesäloman purjehdusosuuden jälkeen vietimme muutaman päivän Espoossa ja kävimme mm. Gallen-Kallelan museon Pilvi -näyttelyssä. Pidin erityisesti Järnefeltin ja Westerholmin töistä. (Suosikkien valinta ei itse asiassa ollut kovin vaikeaa, aika monet pilviyritelmät olivat mielestäni melko tökeröitä, tunnettujenkin taiteilijoiden sellaiset!)

Järnefelt Westerholm

Seuraavana lomaohjelmassa oli vuorossa Budapest ja Bratislava. Lisää tästä kesämatkasta hiukan myöhemmin, mutta oheisena muutama pilvikuva sieltäkin päin – 4 vuorokauden matkallamme 3 päivää olivat hiukan pilvisiä, onneksi, sillä pilvetön päivä heinäkuisessa Budapestissä onkin jo kaupunkituristille melkein turhan lämmin. Pilvet Tonavanjokilaaksossa näyttivät tältä:

Budapest Bratislavan sininen kirkko

Artikkelin avainsanoja
,