Kraftwerk

Kraftwerk Kraftwerk Kraftwerk

Torstai-iltana näimme Kraftwerkiä livenä toisen kerran Helsingissä (ensimmäinen kerta helmikuussa 2004, olimme paikalla silloinkin, totta kai!). Konsertti oli osa Flow-festivaalia Suvilahdessa ja kesän säät suosivat tätäkin tapahtumaa – ilta oli riittävän lämmin ja kirkas ulkoilmakonsertille. (Helsinki ei konserttia kuitenkaan suosinut kuten Madonnaa, metro lopetti kulkemisensa normaaliin tapaan jo kauan ennen konsertin päättymistä puolen yön maissa joten mm. keskustaan meneviin busseihin riitti ihmisiä – keskustasta Espooseen otimmekin sitten jo suosiolla yöllä taksin.)

(Kraftwerkin sivuilla valitsemalla INFOn sijaan VIDEOn pääset katsomaan yhtyeen musiikkivideoita – aika hyvä valikoima kappeleita tuoltakin tuntuu löytyvän.)

Helsingin Sanomat kirjoitti ennen konserttia vähän enemmänkin Kraftwerkistä – ja konsertin jälkeen.

Kraftwerk Kraftwerk Kraftwerk