Pyörällä liikenneonnettomuudessa

Kaksi viikkoa sitten perjantai-aamuna Lasse joutui työmatkallaan liikenneonnettomuuteen Kirkkonummella Masalantien vieressä kulkevaa pyörätietä ajaessaan, kun Tinanrinteeltä kolmion takaa tullut auto törmäsi pyörään.
Lassella oli, luonnollisesti, kypärä, mutta se ei suojannut selkää, joka otti kaatuessa tällin ja jonka paraneminen ennalleen kestää parhaimmillaankin useita kuukausia. Onnettomuuspaikalta Lasse jatkoi matkaa ambulanssilla Jorviin, jossa joutui viettämään 2 yötä – ja sen jälkeen kotona sairaslomalla näiltä näkymin (ainakin) 3 viikkoa.

Auton ja autoilijan ei käynnyt mitenkään.

Alla vasemmanpuoleisessa kuvassa onnettomuuspaikka kartalla ja oikeanpuoleisessa kuvassa Lassen GPS:n rekisteröimä reitti kyseisenä aamuna – ensin kotoa Kauklahden kautta Masalaan normaaliin tapaan, mutta Masalasta sitten ambulanssilla Jorviin.

Tinanrinne Työmatkareitti

1 Comment

  • Lasselle pikaista paranemista. Pelottavan tuttu tilanne pyöräijälle, aina joutuu väistelemään huolettomia autoilijoita.

Comments are closed.