Syksyllä maailmalle

Maailmalle

Viime viikolle osui kaksikin uutista pitemmäksi aikaa maailmalle lähtevistä ystävistämme: veljentyttäremme Tiia matkusti Thaimaahan aloittaakseen siellä syyslukukauden ja ystäväni jo kansakouluajoilta asti, hammaslääkäri, matkusti Tansaniaan kehitysaputöihin, syksyksi ainakin. Ja Lassen veljenpoika perheineen on edelleen Lontoossa. Opiskeluaikaiset ystäväni toisaalta palasivat Sveitsistä Suomeen alkukesästä – hiukan siis paluumuuttoakin.

Thaimaassa, Tansaniassa ja Lontoossa on jo tullut käytyä, joten ehkä syksyllä emme kuitenkaan matkusta näihin maihin ystäviämme tapaamaan. Etenkin kun syksyn matkailu muutenkin on vielä hiukan epävarmaa kaikenkaikkiaan Lassen selän takia … lähiviikkoina saanemme tietää miten syyslomamme käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.