Onnistunut välivuosisyntymäpäivä

Veripalvelu Synttärikakku Himmelen

Tässä iässä syntymäpäivä ei enää ole kovin iso juttu – ainakaan täysien kymmenlukujen väliin jäävät sellaiset. Mutta perjantaista muodostui osin suunnitellusti, mutta pääosin sen kummemmin suunnittelematta oikein onnistunut syntymäpäivä! Aamuksi aviomies oli etsinyt YouTubesta tänä syksynä alkaneita espanjanopintojamme tukemaan onnittelulaulun espanjaksi. Työpaikalla sattui olemaan tarjolla tilaisuus luovuttaa verta ja monen vuoden tauon jälkeen kävin verenluovutuksessa, 47. kerran – lahja tuntemattomalle siis! Työpaikan kahvilassa, joka perjantaisin myy myös ruokaa kotiin, sattui olemaan tarjoilla kauraomenamuropaistos, joka iltapäivällä kotona kelpasi loistavasti syntymäpäiväkakuksi vaniljakastikkeen kera. P-City paikoitus oli jostain syystä päättänyt lähettää meille 3 tunnin ilmaiseen paikoitukseen oikeuttavan parkkilipun – juuri kun olimme illaksi menossa kaupunkiin teatteriin. Ja päivän kruunasi siis Så som i Himmelen Ruotsalaisessa teatterissa (tämä oli se suunniteltu osuus, eli liput oli sentään ostettu jo kauan sitten). Ihan sympaattinen esitys – vaikka tarina elokuvan kautta olikin jo tuttu. Ja perjantai-illan päätteeksi jääkaapista löytyi vielä joltain matkalta ostettu kuohuviinipullo!

NVY53v