Pohdintaa bloggaamisesta

Meriharakka-blogi alkoi helmikuussa 2004 Lassen kiinnostuksesta blogeihin enemmän teknisenä asiana kuin kiinnostuksesta sisällön tuottamiseen. Sisällön tuottaminen oli enemmän minun juttuni ja nyt lähes kuuden vuoden jälkeen tästä on tullut enemmän minun blogini. Matkailuaiheisia juttua voisi toki vielä väittää yhteisiksi jutuiksemme, sillä valokuvista usein suurin osa on Lassen ottamia.

Lassen kiinnostuksen kohteiden siirryttyä jo kauan sitten WordPressistä Flickriin, Twitteriin, Facebookiin, Google Waveen ja muihin uusiin juttuihin tämän blogin tekniikka alkaa olla vanhentunutta – ja minäkin tuotan sisältöä enemmän Facebookiin kuin tänne.

Viime viikon Facebookistani kelattua pieniä aiheita:

Carl & Ellie

Lauantaina HS:n mainitsemasta Carl & Ellie -leffasta piti heti kommentoida muillekin! Yhden entisen työkaverin kuva Walking with Dinosaurs -tapahtumasta ja yhden entisen naapurin hieno kuva Oasis of the Seas -laivasta ansaitsivat ehdottomasti tulla jaettua muidenkin iloksi. Afrikassa syksyllä oleilevan vanhan ystävän kanssa vaihdettiin pari sanaa siitä miten hän oli ostanut uuden hellemekon – ja minä uuden toppatakin! Entisen työkaverin kanssa pohdittiin auton valinnan vaikeutta. Yhdelle ystävälleni oli YT:t osunut kohdalle.
Veljen, veljentyttären ja sisarentyttären kanssa jaettiin viikon mittaan pieniä tapahtumia -joita tuskin kukaan olisi viitsinyt mailiksi asti muotoilla.

Blogiin asti ei mikään noista aiheista “yltänyt” … eli? Tämän blogin tulevaisuus? Ehkä jos tämän jättäisi puhtaasti matkailublogiksi?

Kuluneella viikolla Tietoviikko uutisoi, että Facebook ei tuo uusia ystäviä – eikä varmaan tuokaan, mutta kuluneellakin viikolla sain uudelleen yhteyden noin viiteen ihmiseen, ja jotenkin tuttavien elämän seuraaminen tuntuu sentään “järkevämmältä” kuin vaikka Salattujen elämien seuraaminen!

Artikkelin avainsanoja

1 Comment

  • Aika tiiviisti olet tosiaan elämästäsi kertonut. Kuten tiedät olen minä pyrkinyt pitämään oman blogini veneilyaiheisena joten suvun toinen jäsen voisi kertoa matkailukomemuksensa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.