Uutta kerrakseen!

Office 2007 N900
Tammikuun mittaan käyttämistäni työkaluista on vaihtunut kaksi uuteen – Microsoft Office -paketissa työnantaja päätti siirtyä 2007-versioon ja sen myötä päätin investoida siihen myös kotikoneillemme – muuten olisin varmaan tullut sekopäiseksi yrittäessäni työpäivän aikana käyttää yhtä versiota ja kotona tarvitessani toista. Sen verran muutoksia 2003-pakettiin verrattuna 2007:ssa kuitenkin on. Alkuun siirtyminen uuteen (kuten aina?) oli hiukan työlästä – mutta parin viikon käytön jälkeen erityisesti Excelissä alan jo oikeasti arvostaa montaa uutta piirrettä!

Sain myös kuluneella viikolla käyttööni uuden N900 puhelimen – vai pitäisikö sanoa pienoistietokoneen, jolla voi halutessaan myös soittaa. Myös sen kaikkien piirteiden oppiminen ja käyttöönotto vie varmaan vielä aikansa, mutta perusjutut onnistuivat jo ensimmäisen vuorokauden mittaan, puhelut, sähköpostit (työ- ja privaatti), surffaus, kalenteri jne. Oikea QWERTY-näppäimistö virtuaalinäppäimistön rinnalla melko paljon puhelimellakin kirjoittavalle tuntuu hyvältä. Joistakin S60-alustan sovelluksia, kuten Sportstrackeriä jäin kaipaamaan – mutta ehkä nekin kohta ovat tällekin alustalle saatavissa.

Ja kun näistä uusista asioista selviää, niin seuraavana on helmikuussa vuorossa Audi A5 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.