Bloggaamisesta – ja blogisuositus

Blogit väistyvät Facebookin tieltä

Vanha kunnon bloggaaminen joutuu nykyään jo väistymään sosiaalisten medioiden, kuten Facebookin, tieltä.
Näin väitettiin tutkitun tänään useammankin lehden sivuilla referoidun tutkimuksen perusteella. Ja niinhän tuo on – omakohtaisenkin kokemuksen perusteella, vaikken ikäryhmään 12-29 kuulukaan.

Ex-kolleegani Jaana sen sijaan tuntuu edelleen myös bloggaavan hyvinkin aktiivisesti mm. puisesta kansanveneestä, sen kunnostamisesta, sillä tehdyistä purjehdusretkistä – ja muustakin, veneilyyn tai muihin harrastuksiinsa liittyen. Jos veneily kiinnostaa, niin tutustu Jaanan blogiin! Tuon nimenomaisen kansanveneen tarinaan voit myös tutustua vuoden 2010 ensimmäisessä Vene-lehdessä, jossa myös on Jaanan juttu aiheesta.

Artikkelin avainsanoja

3 kommenttia

  • Hei! Kiitokset suosituksesta! Läksiäisviestissäsi laitoit silloin linkin tänne Meriharakan sivuille, ja siitähän innostus omaan blogiin ja wordpressiin syntyi.

    Minusta oli alkuun vain hauska vain kirjata ylös päiväkirjamaisesti asioita, joita veneeseen teki, niitä joita muuten olisi kirjannut vain omaksi tiedokseen pöytälaatikkoon. Hiljalleen teemat ovat sitten vähän laajentuneetkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.