Välipalajuttu

Vaikka tämä blogi viime aikoina onkin aikaisempaa selkeämmin “profiloitunut” matkailublogiksi, niin matkojen puutteessa (seuraava viikonloppureissu vasta kuukauden päästä) hiukan ruokajuttuja.

Espanjalaiseen ruokaan keskittyvällä ruoanlaittokurssilla syksyllä ihastuin, hetkeksi ainakin, kurssilla olleeseen chorizo-juustotortillareseptiin ja jotta saisin sen tehtyä loppuun asti oikein, myös juuston sulattaminen uunissa grillivastuksen alla lopuksi, niin investoin Tefal Ingenio Induction -paistinpannusettiin (24cm ja 28cm kahvatonta paistinpannua ja yksi irroitettava kahva) – pannun kun ilman kahvaa voi hyvin laittaa uuniin.

Samainen pannu mahdollisti sitten myös Tarte Tatinin teon – kun HS julkaisi reseptin jokin aika sitten, niin innostuin kerran tekemään senkin, ja se onnistuikin sen verran hyvin, että täytynee tehdä se(kin) joskus uudelleenkin.

Tarte Tatin

Syksyisen ruoanlaittokurssin innoittamana kävimme nyt keväällä myös intialaiseen ruokaan keskittyvällä yhden illan ruuanlaittokurssilla, jossa opimme ainakin tekemään Naan -leipää.
Pari muutakin reseptiä vaikutti ihan hyvältä, mutta kotioloissa emme vielä ole päässeet niitä testaamaan, kun ensin pitäisi käydä ostamassa n. 10 maustetta lisää, ennen kuin pääsisi edes alkuun … Mutta ehkä tässä jonain viikonloppuna.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.