Matkailuelokuvia :-)

Kun keskimäärin olen käynyt elokuvissa – siis oikeasti elokuvateatterissa – 2..3 kertaa vuodessa viime vuosina, niin 2 kertaa samassa kuussa on varmasti ennätys pitkään aikaan!

Alkukuusta kävimme molemmat katsomassa uuden Wall Street -elokuvan: Wall Street – Money Never Sleeps ja viime viikolla kävin työkavereiden kanssa katsomassa uuden Julia Roberts -pätkän: Eat, Pray, Love.
Wall Street Eat Pray Love

Wall Street -elokuva houkuttelee harkitsemaan taas kerran vierailua New Yorkiin, elokuvassa käytetään paljon kaunista ilmakuvaa kaupungista. Eat, Pray, Love taas näyttää Italiaa, Intiaa ja Balia. Roomassahan kävimme juuri pikavisiitillä – mutta elokuvan kuvaamaan italiaisesta ruuasta nautiskeluun ei päiväretki tietenkään riittänyt. Intia-osuus oli hiukan kliseinen – länsimaalaiset haluavat “valaistua” ja parhaitenhan se sujuu kuuraamalla jonkun luostarin lattioita. Balin maisemat taas hiukan houkuttivatkin – Bali kun on vielä näkemättä, Indonesia-“pisteemme” on vaan välilaskusta Djakartassa vuodelta 1997.

P.S. Vuoden 2010 Luontokuva -kilpailun voitti sitten ex-kolleegani Pekka Tuurin kuva Kohti valoa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja