World explained

Johtuukohan siitä, että seuraavaan lomaan on vielä aikaa, että matkojen suunnittelun sijaan tulen lukeneeksi näitä minne ei kannata matkustaa juttuja …

Taloussanomat listasi kuluneella viikolla 10 kaupunkia, jonne ei kannata mennä – listalla myös Zimbabwen Harare, jossa emme toki käyneet, vaikka Viktorian putouksilla Zimbabwessa juuri kävimmekin. Ja muita mielenkiintoisia (?) Afrikan kaupunkeja. Tai vaikka Rion slummeja. Tai Sanaa Jemenissä tai Kandahar Afganistanissa.

Jokin aika sitten Facebookissa “kiersi” linkki tällaiseen maailmankarttaan. Ei nyt ihan samaa teemaa, että mihin ei kannattaisi mennä, mutta ihan hyvä yksinkertaistus maailmasta tämäkin (vaikka Suomen kohdalla lukeekin Assholes) …

Jos alkaisi kevyesti hahmotella vaikka kevätmatkaa jonnekin alueella Lazy Fucks … tai kesällä tai syksyllä jotain Freaks -alueelle … ja ensi joulun sijoittuminen keskelle viikkoa melkein kyllä “pakottaisi” hyödyntämään sen matkailumielessä …

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.