Meriharakka-sivusto uudistuu

Hiihtolomaviikon aikana Meriharakka-sivuston taustalla oleva sisällönhallintaohjelmisto WordPress päivitettiin ajantasalle – edellisestä tällaisesta teknisestä päivityksestä olikin kulunut jo useita vuosia.
Päivityksen myötä sivuston ulkoasu muuttui hieman ja joitakin oikeassa laidassa olleita lisäosia vaihdettiin toisiin – ulkoasu muuttunee vielä jatkossakin jonkin verran mm. sen myötä, että uudemman version myötä lisäosiovalikoimakin laajentui.
Lisäksi sivustolla on nyt mobiililaitetuki.
Jo ennen päivitystä sivustolta karsittiin aivan erityisesti Photopress -lisäosio, jota blogin alkuaikoina käytettiin pienten valokuva-albumien tekemiseen. Vielä tallettamisen arvoiset kuvakokoelmat muunnettiin Picasa-albumeiksi, jota on ainakin toistaiseksi tarkoitus käyttää kaikkiin paria kuvaa suurempiin kuvakokoelmiin.

Kommentit sivuston uudesta ulkonäöstä ovat tervetulleita – ja aivan erityisesti havainnot mahdollisista virheistä sivulla!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.