Kevään vaateostoshaasteita

Madeiran matkamme ei sittenkään osunut samalle viikolle Hullujen Päivien kanssa ja pitihän sitä luetteloa sitten selata (jo Madeiralla netissä!) ja pitihän sitä sitten yrittää muutamaa mieluisalta vaikuttavaa tarjousta metsästää. Vaikka lähellä on jo kyllä, että luokittelen Hullut Päivät liian hulluksi tavaksi ostaa mitään … Keskiviikkona olin jonottamassa aamulla tavaratalon avaamista Tapiolassa, mutta reittini Clarksin avokkaille, joista olin hiukan kiinnostunut, ei ollut riittävän suora ja sain käsiini vaan yhden kengän koossani. Kiertelin sitten vielä hiukan, kenkä kädessä, ajatuksena palata lopuksi takaisin katsomaan, josko kengän pari olisi palautunut kenkäpöytään, mutta eihän se ollut. Sain sitten lopulta kassan ylipuhuttua siihen, että pitävät minulle yhden kengän (!) ja laittavat viestiä jos sille vielä pari löytyy. Ja löytyihän se, viesti tuli loppuiltapäivästä. Mutta siis kaksi matkaa yhden kenkäparin takia, kannattiko …
Burberryn t-paitaa ostamassa kevään Hulluilla Päivillä
Sunnuntain täkynä oli Burberryn t-paita, josta arvelin jo etukäteen, että tämä se vasta haaste onkin. Ja niinhän se olikin. Olin jonottamassa parkkihallissa hisseille jo viittä vaille 12 ja pääsin sitten ensimmäisellä hissillä toiseen kerrokseen, jossa melkein heti pystyi näkemään missä kyseiset t-paidat ovat – piti siis lähteä vähintään puolijuoksua samaan suuntaan mihin rullaportaista tulevat ihmiset juoksivat! Siis oikeasti, juoksivat. Kello ei tainnut vielä olla edes 12:01 kun t-paita-tanko oli tyhjä – mutta yksi niistä oli kädessäni, vieläpä ihan kokoani. Eli urheiluhengellä ostaminen onnistui. Mutta jäin kyllä miettimään, paitsi sitä, että onkohan tämä ihan järkevää myös sitä, että mikähän siinä on, että näitä t-paitoja, jotka ainakin Tapiolassa myytiin loppuun minuutissa ei voi olla tarjolla esimerkiksi 10-kertaista määrää, riittäisivät ehkä edes vartiksi. Myydäänkö niitä oikeasti tappiolla, ettei niitä kannata myydä enempää vai toimivatko ne oikeasti sellaisina sisäänheittotuotteina, että kun ihmiset eivät löydä näitä, niin ostavat sitten jotain muuta. Ainakaan minä en olisi ostanut, kun vain sitä varten tavarataloon tulin.

P.S. Jos kuvaa katsoo tarkkaan, niin saattaa huomata, että minulla on musta silmä. Tätä en kuitenkaan hankkinut Hullujen Päivien tiimellyksessä vaan törmätessäni Audini oveen hämärässä paikoitushallissa viikko sitten. Vaarallisia nämä autot, joissa ovien ikkunoiden ympärillä ei ole karmeja, jotka näkyisivät pimeämmässä ja ahtaammassakin!

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.