Pinterest

Sarjassamme erilaisia sosiaalisia medioita, joita on ollut tarjolla tämän blogin elinkaaren aikana ja joista osaa olen kokeillut hetken aikaa, osaa jäänyt toistaiseksi käyttämään, uusimpana kokeiluna olen viime päivinä kevyesti tutustunut Pinterestiin.
Pinterestin ideana on kertoa asioita kuvilla. Voit perustaa tauluja, joihin voit sitten Pinterestistä tai muualta netistä tai kiinnittää (Pin) kuvia. Kokeilin tätä perustamalla taulun Travel Bucket List, johon sitten keräsin kuvalliseen muotoon minulla jo olleen listan kohteista, jonne vielä haluaisin joskus matkustaa – aika pitkä lista, tai Pinterestin käsitteillä, aika monta kuvaa, vielä yli 100 maan jälkeenkin :-)

Pinterest toimii kuten Twitter siinä mielessä, että voit katsoa kenen tahansa kuvia, eli se ei perustu Facebookin tai Google+:n tavoin kaveriajatteluun, eli tässä linkki Pinterest Travel Bucket List “tauluuni”, ole hyvä!

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.