Stay tuned – USA

Palasimme sunnuntaina kahden viikon reissulta USA:n itärannikolle.
Ensimmäisen viikon “näytimme” kummitytöille New Yorkia ja sen jälkeen kun tytöt perjantai-iltana lähtivät paluumatkalle, niin me jatkoimme matkaa saarille Bostonin edustalla. Lensimme ensin Nantucketiin, jossa mm. tapasimme saaresta paljon kirjoittaneen kirjailijan, Nancy Thayerin. Nantucketilta matkustimme lautalla Martha’s Vineyardille, joka on kuuluisa mm. Tappajahai -elokuvien kuvauspaikkana ja Bill Clintonin kesäpaikkana. Vineyardilta käsin kävimme myös päiväretkellä Cape Codin puolella Hyanniksessa, johon taas John F. Kennedyllä oli vahvat siteet.

Matkakuvia ja matkakertomuksia on siis tulossa, kunhan parin viikon reissun jälkeen töissä ja kotona saamme päällimmäiset asiat taas kohdalleen – ja kunhan palaudumme 7 tunnin aikaerosta …

Artikkelin avainsanoja
, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.