Nantucket, Martha’s Vineyard ja Hyannis

Tavoittelin USA:n matkasta tänne yhtä juttua viikossa, yksi NYCistä, yksi Nantucketista ja yksi Martha’s Vineyardista ja Hyanniksesta. Päätimme sitten kuitenkin taas tämänkin kuukauden ensimmäisenä perjantaina osallistua Maailmanmatkaajien kuukausitapaamiseen ja sen innoittamana panostin ensin valokuviin ja teen matkakertomukset vasta lähiaikoina. Mutta, tässä siis maistiaisina kuvia Nantucketista ja Martha’s Vineyardilta (ja muutama kuva Hyanniksesta samassa kuvakokoelmassa).

Mainittakoon muuten tässä samalla, kesän parhaimpaan purjehdusaikaan, että siinä missä tämä blogi aikoinaan sain nimensä silloisesta purjeveneestämme, S/Y Meriharakasta, niin kyseisen veneen nykyinen omistaja – venehän myytiin “pois suvustakin” viime syksynä – on perustanut veneelle nettisivut, josta voi seurata joitakin veneen nykyisiä kuulumisia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.