Yhteisöjä

Kuluneen viikon torstai-iltana n. 160 joskus Suomen Digital Equipmentilla työskennellyttä henkilöä tapasi taas kerran toisiaan ravintola Kaisaniemessä Helsingissä. Tällä kertaa juhlimme niin sitä, että Suomen Digitalin perustamisesta oli kulunut 40 vuotta kuin meistä kertovan kirjan julkistamista. Kokoontuminen oli kuulemma kaikkien aikojen kolmanneksi suurin – vuosituhannen vaihteen Dillenium -juhlassa meitä oli yli 400 ja joitakin vuosia 10 years after (Digitalin fuusioitumisesta Compaqiin) -juhlissa yli 200.

 

(Jos kuulut exdec -joukkoon, etkä vielä ole hankkinut itsellesi kirjaa, mutta olisit siitä kiinnostunut, niin lisätietoja yhdistyksen sivuilta.)

Perjantai-iltana osallistuimme taas kerran Maailmanmatkaajien kuukausikokoukseen ja sieltä palattuamme sähköpostissa odotti kutsu ex-SAPpilaisten tapaamiseen 10. lokakuuta!

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.