Jokapäiväisiä kuvia

Haukilahtea

Paperi- ja diakuvien skannausprojektin myötä olen useampaan kohtaan jäänyt jos en ihmettelemään, niin ainakin toteamaan, että taas tämänkin vuoden kuvat ovat matkoilta, lomilta, syntymäpäiviltä tai joulusta.
Tavallisesta arjesta ja kotiympäristöstä on kuvia todella vähän suhteessa siinä vietettyyn aikaan.

Keväällä 1994 olin jostain syystä tullut ottaneeksi kymmenkunta kuvaa silloisen vakiolenkkini varrelta Otaniemen rannoilta – niiden katseleminen palautti kivasti mieleen, että tätä polkua tuli aikoinaan kierrettyä … sen innoittamana ajattelin, että jos vaikka nyt syksyllä 2012 dokumentoisin nykyisin vakiolenkkini syysväreissään.
Ehkä näihinkin kuviin on kiva törmätä joskus vajaan 20 vuoden päästä.

Joitakin kommentteja reitin varrelta dokumentoin kuvateksteihin.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.