Aurinkorannikolla marraskuun sateissa

Vietimme viime viikon Aurinkorannikolla – tukikohtana Fuengirola, mutta retkeillen myös Granadassa, Malagassa, Mijaksessa, Marbellassa ja Puerto Banuksessa. Sateessa – useimpina päivinä satoi ainakin vähän, joinakin päivinä lähes koko päivän ja ajoittain ihan kaatamalla – mutta ei annettu sen haitata!

Tulevan viikon mittaan, saanen valittua 500 kuvasta n. 10% esityskelpoisen osuuden, jalostettua ne kuvakertomukseksi ja kirjoitettua matkan kokemukset lyhyen matkakertomuksen muotoon.

Sitä odotellessa yksi kuva Alhambrasta, jonka jokin maailman 100 näkemisen arvoista paikkaa luetteleva teos mainitsee toisena näkemisen arvoisena asiana Espanjasta. (Se toinen on Sagrada Familia -kirkko Barcelonassa).

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.