Joulukirje

… eli yhteenveto kuluneesta vuodesta, joka on osaltamme sujunut suuremmitta mullistuksitta – vaikka yleisesti ottaen vuoteen paljon negatiivisia (talous)uutisia mahtuikin:
Pirkko jatkaa edelleen Nokialla ja Lasse eläkkeellä.

 

Pääosan lomistamme käytimme matkailuun (linkki matkavuosi-yhteenvetoon päivitetty jälkikäteen):

Matkavuosi 2012

Vuoden uudeksi harrastukseksi nousi vanhojen valokuvien skannaaminen digitaaliseen muotoon. Lähtötilanteessa paperikuvia oli siististi kansioituna 10 paksua A4-mappia ja edettyämme taaksepäin vuosi kerrallaan niitä nyt vuoden 1980 kohdalla on enää jäljellä 2 kappaletta. 30 dialaatikkoa, niin omiamme, kun Pirkon isältä talteen otetut, takaavat kuitenkin tämän projektin jatkumisen vielä ainakin ensi vuoden ajan.  Skannatuilla kuvilla on ilahdutettu mm. suvun nuorisoa tarjoamalla heille digikuvia omista ristiäisistään tai vanhempiensa häistä.

Valokuvien lisäksi ”kaiken” siirtymistä digitaaliseen muotoon on  vuoden  mittaan tapahtunut myös kirjoissa: e-kirjoja iPadilla ja musiikissa: CD-levykokoelman siirtäminen pääosin tietokoneelle (ja sitä kautta iPadille ja muille laitteille).
Mutta olemme me ehtineet myös soutamaan, pyöräilemään, lenkkeilemään, käymään kuntosalilla ja muutaman kerran jopa uimahallissa – vastapainona tietokone- tai muille ruuduille. Lumiset talvet ovat myös tarjonneet mukavaa liikuntaa etenkin Lasselle!

Rauhallista Joulun Aikaa ja Onnellista Vuotta 2013 toivottaen,

Pirkko ja Lasse

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.