Pistematkailua

Vaikkakin olemme laskeneet matkaillessamme maapisteitä ja olemme useimmiten pyrkineet menemään meille uusiin kohteisiin, niin pääosa kaikista matkoistamme ovat sittenkin olleet ”tavallisia” lomamatkoja, eli matkan olisi voinut tehdä vaikkei maapisteitä keräisikään. Tälle keväälle on nyt kuitenkin suunnitelmissa pari ihan pisteidenkeräysmatkaa – siinä missä talviloma Sisiliassa on vielä tavallinen lomamatka, niin yhden yön retki Lampedusalle menee kyllä pistematkailuksi. Samoin keväälle Maailmanmatkaaja -ryhmän kanssa suunnitteilla oleva viikonloppureissu Kaliningradiin – ilman maapistelaskentaa kumpaankaan näistä en luultavasti olisi koskaan kuvitellutkaan meneväni. Mutta toisaalta – voivathan ne silti osoittautua tavalla tai toisella mielenkiintoisiksi kohteiksi! Jos nämä molemmat matkat toteutuvat, niin sitten jonkinlaisella määritelmällä Länsi-Euroopassa ei TCC-pisteitä enää olekaan saatavissa kun Fär-saarilta …

Tags from the story
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Pirkko

    Ei mahtunut karttakuvaan, mutta kaipa Grönlanti ja Huippuvuoretkin pitäisi laskea Länsi-Eurooppaan, eli pari puuttuvaa lisää.
    Kyproksen Turkin -puoleinen osa (joka sekin on käymättä) sen sijaan voitaneen laskea Itä-Eurooppaan, josta puuttuu siis muutenkin enemmän kohteita.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *