Matkailuraaputusta

Maailmankartta raaputettuna

Maailmanmatkaajat -ryhmän puitteissa tilasimme tällaisia raaputettavia maailmankarttoja. Tässä nyt sitten meidän karttamme tämän hetkisen “saldomme” mukaisesti raaputettuna! Kiinan, Venäjän ja Kanadan osalta raaputettavaa oli aika paljon – etenkin verrattuna siihen, että kussakin näistä maista olemme käyneet korkeintaan parissa kaupungissa.

Raaputettavan kartan voi halutessaan tilata Luckies -verkkokaupasta Englannista.
Karttoja on kahta kokoa, joista tämä on pienempi ns. matkaversio. Tarkkaan oikein raaputtaminen olisi todennäköisesti isommalla kartalla ollut helpompaa, mutta tämä on tietysti helpompi säilyttää – ja raaputuspintaakin on vähemmän!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

2 kommenttia artikkeliin ”Matkailuraaputusta

  1. Olen haaveillut tällaisesta kartasta jo pitkään. Kiva saada vinkki verkkokaupasta, josta on onnistuneita kokemuksia. Tämä teidän tilaamanne kartta on vielä yksi kauniimmista raaputuskartoista!

  2. Kiitos Suunnaton! Karttaahan on myös saatavana kahta kokoa, isompana ja pienempänä. Me valitsimme pienemmän ja säilytämme sitä rullalla kirjahyllyssä, isompi lienee hyvä valinta, jos sille on sopivasti seinäpinta-alaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.