Matkailuraaputusta

Maailmankartta raaputettuna

Maailmanmatkaajat -ryhmän puitteissa tilasimme tällaisia raaputettavia maailmankarttoja. Tässä nyt sitten meidän karttamme tämän hetkisen ”saldomme” mukaisesti raaputettuna! Kiinan, Venäjän ja Kanadan osalta raaputettavaa oli aika paljon – etenkin verrattuna siihen, että kussakin näistä maista olemme käyneet korkeintaan parissa kaupungissa.

Raaputettavan kartan voi halutessaan tilata Luckies -verkkokaupasta Englannista.
Karttoja on kahta kokoa, joista tämä on pienempi ns. matkaversio. Tarkkaan oikein raaputtaminen olisi todennäköisesti isommalla kartalla ollut helpompaa, mutta tämä on tietysti helpompi säilyttää – ja raaputuspintaakin on vähemmän!

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Suunnaton

    Olen haaveillut tällaisesta kartasta jo pitkään. Kiva saada vinkki verkkokaupasta, josta on onnistuneita kokemuksia. Tämä teidän tilaamanne kartta on vielä yksi kauniimmista raaputuskartoista!

  2. says: Pirkko

    Kiitos Suunnaton! Karttaahan on myös saatavana kahta kokoa, isompana ja pienempänä. Me valitsimme pienemmän ja säilytämme sitä rullalla kirjahyllyssä, isompi lienee hyvä valinta, jos sille on sopivasti seinäpinta-alaa.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *