Välihuomautus

Kirjoitan matkaltamme pieniä juttuja tänne jo matkan aikana – tapaan muutenkin kirjoittaa suppeahkossa muodossa jatkuvasti päiväkirjaa ja matkoilla nämä blogijutut voivat melkein korvata nuo päiväkirjamerkinnät.
Valokuvatkin tapaamme purkaa ainakin näin pitemmällä matkalla tietokoneelle päivittäin ja kun niitä sitten vähintäänkin uteliaisuuttaan käy läpi, niin niistä usein muutama erottuu heti joukosta edukseen ja ne voi jälkikäsitellä ”esityskuntoon” samantien. Emme kuitenkaan matkan aikana käy systemaattisesti läpi kaikkia kuvia, joten varsinaiset kuva-albumit valmistuvat vasta myöhemmin.
Samoin siinä missä yleensä etsin ainakin muutaman lukijaa mahdollisesti kiinnostavan linkin juttuihini, niin hitailla yhteyksillä sitä ei kannata tehdä, joten tältäkin osin matkalta kirjoitetut jutut täydentyvät vielä myöhemmin.

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *