Katse tuleviin matkoihin!

Maailmanympärimatkamme kuvien käsittely ja julkaisu jatkuu blogissamme vielä useita viikkoja, mutta tänään vaihteeksi katse hetkeksi tuleviin matkoihin – ja tammikuun matkamessuihin.

Meriharakka -blogi on ilmeisesti vähitellen saavuttanut jo ihan oikean matkailublogin statuksen, kun saimme kutsun osallistua matkamessuille erityisellä bloggaaja-statuksella, vähän niinkuin lehdistön edustajat. Bloggaajapassilla pääsemme messuille myös ammattilaispäivänä – jos nyt sitten työtilanne tammikuussa sen mahdollistaisi!

unnamed

Itse asiassa emme moneen vuoteen ole olleet edes näillä messuilla – mutta ehkä nyt sitten tänä vuonna menemme, ja yritämme välittää mielestämme messujen parhaita ja mielenkiintoisimpia asioita myös teille, arvoisat lukijamme.

Vuoden 2014 kiinnostavimmat kohteet omalta osaltamme taitavat löytyä tältä listalta, mutta näiden rinnalle yritän tammikuussa ottaa myös tuoretta tietoa ja näkökulmia suosikkikohteistani, esimerkiksi Kööpenhaminasta, Lontoosta, Sveitsistä ja vaikka Uudesta Seelannista!

Ja nyt – matkamessujen virallisen bloggaajastatuksen valtuuttamana – blogimme ensimmäinen arvonta: arvomme kaksi lippua (yhdelle) tammikuun matkailumessuille!

Jos haluat osallistua arvontaan, tykkää Facebook -sivustamme ja tästä jutusta Facebookissa – tai kommentoi tähän juttuun blogissa (anna kommentoidessasi oikea sähköpostiosoitteesi – vaikka se ei tule näkyviin komArvonta!menttiin, niin saamme siitä tiedon ja voimme ottaa yhteyttä lippujen tiimoilta,  jos onni osuu kohdallesi).

Osallistumisaikaa on maanantaihin 9.12. asti – arvomme lippupaketin tiistaina ja ilmoitamme voittajalle välittömästi arvonnan jälkeen!

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *