Meriharakoita

Perustettuamme blogillemme liittymän myös Facebookin puolelle tarvitsimme sille profiilikuvan siellä, Facebookin tapaan.

RTW great

Aluksi –  juuri maailmanympärimatkamme kynnyksellä – oheinen reittikuva sai toimittaa profiilikuvan virkaa, mutta kun tämä matka myös blogissa alkoi olla ohi, oli aika vaihtaa profiilikuvaa ja mikä sopisi www.meriharakka.net -blogille paremmin kuin meriharakka!

 

 

 

Emme halunneet käyttää vaan jotain Googlen kuvahaulla löytyvää meriharakan kuvaa, luvatta, joten käännyin meitä ammattimaisemmin valokuvia ottavan ystäväni Jukan puoleen ja sainkin häneltä sitten muutaman hienon meriharakan kuvan ja luvan käyttää niitä tähän tarkoitukseen.

_MG_9455-2

Eurasian Oystercatcher _MG_4473-4 Eurasian Oystercatcher

Kuvia klikkaamalla tai tästä pääset Jukan kuvia laajemmin esittelevälle sivustolle www.kiisla.fi

Blogiamme voi muuten seurata myös Facebookin puolelta vaikkei olisikaan Facebookin käyttäjä. Tosin useimmat jutut siellä ovat vain linkkejä tänne, mutta joskus jotain pieniä asioita tulee lisättyä vaan Facebookin puolelle – jotenkin kun se on nopeampi ja kevyempi tapa jakaa jotain kuin muotoilla siitä edes ”kevyt” blogikirjoitus. Ja etenkin matkoiltamme olemme usein lisänneet joitakin kuvia lähes päivittäin Facebookin puolelle siinä missä viimeistellymmät kuvakokoelmat blogiin valmistuvat yleensä vasta viiveellä.

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *