Travellover matkailee

Seuraavaa matkaamme odotellessa vinkkaan taas välillä maailmanmatkaajaystäväni Travelloverin blogiin, jossa tällä viikolla raportoidaan lähes reaaliaikaisesti Ugandasta ja jos katsot hiukan vanhempia juttuja (blogin oikeassa laidassa on hakemistot jutuista per kuukausi), niin vuodenvaihteen tienoilla on useampia juttuja risteilyltä San Diegosta Panaman kanavalle, läpi kanavasta ja Karibian puolella Kolumbian Cartagenasta.

travel

Ugandasta innostuimme itsekin matkamessuilla ja saatamme sitä harkita syksymmällä, mahdollisesti yhdistelmämatkana Kenia + Uganda (tai päinvastoin). Tuollaista Tyynenmeren risteilyä olin hetken verran joskus ajatellut, mutta Travelloverin kokemukset vähän laskivat innostustani: meripäiviä (ja merenkäyntiä) reitillä on paljon ja ainakin osassa kohteissa maissa puolessaan oli melko vähän aikaa.
Mutta risteilyistä enemmän pitäville varmasti ihan hyvä vaihtoehto keskitalveen tämäkin!

risteily

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *