Tervetuloa uudet lukijat!

Ensimmäistä kertaa Meriharakka-blogin historiassa olemme sopineet kaupallisesta yhteistyöstä – juttumme ovat jatkossa luettavissa myös Oma aika -lehden sivuilla.

blogit

Lisää aiheesta seuraavassa Oma aika -lehdessä, joka ilmestyy 2.4.
Lehteen on myös tulossa pieni esittelyjuttu bloggaajasta, eli Pirkosta.
Teknisen puolen ja editointia välillä hyvinkin kriittisesti tekevä puolisoni halusi jäädä edelleen enemmän taustalle – vaikka lopputulokseen molempien panosta tarvitaankin.

Sinä, joka olet lukenut blogiamme jo pitkään osoitteessa www.meriharakka.net löydät sen edelleen myös sieltä – samoin blogin seuraaminen viime syksynä perustetun Facebook -sivumme kautta on edelleen mahdollista kuten ennenkin.

Tarkempi toteutusaikataulu täsmentyy lähiviikkoina – mutta viimeistään huhtikuun alun lanseeraukseen mennessä Meriharakka on luettavissa myös Oma-aika -lehden puolella! Sitä odotellessa voit halutessasi tutustua Oma aika -lehden muihin blogeihin, esimerkiksi päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläisen blogiin.

P.S. Oma aika -lehdessä on myös julkaistu viime kesänä pieni juttu tuttavapariskunnastamme, joka myös harrastaa matkailua maabongaus mielessä. Pidin jutun formaatista ja kirjoitin sen innoittamana viime kesänä samantapaisen jutun tänne meistä.

Artikkelin avainsanoja