Tervetuloa uudet lukijat!

Ensimmäistä kertaa Meriharakka-blogin historiassa olemme sopineet kaupallisesta yhteistyöstä – juttumme ovat jatkossa luettavissa myös Oma aika -lehden sivuilla.

blogit

Lisää aiheesta seuraavassa Oma aika -lehdessä, joka ilmestyy 2.4.
Lehteen on myös tulossa pieni esittelyjuttu bloggaajasta, eli Pirkosta.
Teknisen puolen ja editointia välillä hyvinkin kriittisesti tekevä puolisoni halusi jäädä edelleen enemmän taustalle – vaikka lopputulokseen molempien panosta tarvitaankin.

Sinä, joka olet lukenut blogiamme jo pitkään osoitteessa www.meriharakka.net löydät sen edelleen myös sieltä – samoin blogin seuraaminen viime syksynä perustetun Facebook -sivumme kautta on edelleen mahdollista kuten ennenkin.

Tarkempi toteutusaikataulu täsmentyy lähiviikkoina – mutta viimeistään huhtikuun alun lanseeraukseen mennessä Meriharakka on luettavissa myös Oma-aika -lehden puolella! Sitä odotellessa voit halutessasi tutustua Oma aika -lehden muihin blogeihin, esimerkiksi päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläisen blogiin.

P.S. Oma aika -lehdessä on myös julkaistu viime kesänä pieni juttu tuttavapariskunnastamme, joka myös harrastaa matkailua maabongaus mielessä. Pidin jutun formaatista ja kirjoitin sen innoittamana viime kesänä samantapaisen jutun tänne meistä.

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *