Lumi suli jo!

lumikellot vuokot
Kevättä odotellessani tulin ottaneeksi tavaksi raportoida täällä milloin viimeinenkin lumi on sulanut etupihaltamme (=pohjoisen puoleinen piha). Tänään 9.3. piha on lumeton.

Aikaisempi ennätys oli 23.3. ja useimmat havainnot ovat osuneet aikavälille 14-21.4. Tuo 21.4. mm. juuri viime vuodelta. Eli 6 viikkoa aikaisemmassa mennään. Ensimmäiset lumikellot ovat olleet kukassa jo toista viikkoa ja keltavuokotkin ovat jo tulossa. Ettei tässä nyt vaan kävisi niin, että osa kevään ensimmäisestä kukkaloistosta menee sivu suun, kun lähdemme tiistaina reissuun, ensin Jordanian Akabaan ja siitä sitten eteenpäin …

Tags from the story
,
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Pirkko

    Kirjattakoon vielä muistiin lumitilanteesta keväällä 2014, että välillä 12-22.3. pihamme kuulemma sai vielä kerran lumipeitteen, mutta koska olimme matkalla, emme sitä nähneet. 22.3. piha oli taas lumeton.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *