Blogivierailuja

Matkamessujen messubloggaajakuvion myötä tulin kevyesti tutustuneeksi muutamiin muihin matkablogeihin.

Näistä muutamaa olen sittemmin seurannut Bloglovinin kautta ja joihinkin olin yhteydessä matkamessujen jälkeen ja tämän tiimoilta sovimme pääsiäismatkailun tiimoilta vieraskynä -blogijuttujen kirjoittamisesta Maailman kansi -blogin (linkki poistettu blogin poistuttua 6.9.2018) kanssa.

maailman

Sen tiimoilta pieni juttuni Valko-Venäjältä, erityisesti pääsiäisen näkökulmasta (linkki poistettu blogin poistuttua verkosta), on luettavissa tuosta blogista – ja lähipäivinä julkaisen täällä jutun Baskimaasta, jossa tuon blogin kirjoittaja, Kööpenhaminassa asuva Carolina, vietti pääsiäisensä.

Baskimaa … pitäisiköhän se lisätä vielä tämän vuoden matkakohteisiin …

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *