Matkakuvia matkablogeissa

Monissa matkailublogeissa on paitsi juttuja kohta alkavista, meneillään olevista tai äskettäin tehdyistä matkoista, myös erilaisia mekanismeja nostaa uudelleen esille aikaisempia kohteita, kuvia tai juttuja jotenkin ”järkevästi”.

instagram-travel-thursday-IG-pictureInstagramissa pyörii Travel Thursday -niminen kuvio, jossa joka torstai kirjoitetaan joku matkailuaiheinen juttu ja promotaan sitä Instagramin puolella. Maailmanlaajuinen kuvio, josta löytyy myös suomalainen linkkikokoelma.
Meriharakka ei (vielä?) ole Instagramissa, mutta Facebookissa ja Twitterissä.
Ehkä joskus vielä täälläkin …

 

 

Sophie’s World -blogi julkaisee ainakin silloin tällöin sunnuntaina kuvan, vain kuvan, jostain kohteesta otsikolla Silent Sunday. Viime sunnuntain kuva Marsaxlokkista Maltalta toi kivasti mieleen omat muistot lähes jo 10 vuoden takaa siitä, miten paikallisbussi kiemurteli pieniä ahtaita kujia pitkin tähän värikkääseen kalastajakylään.

Luzzi - paikallinen kalastajavene

Meriharakassa olen muutaman kuukauden verran julkaissut kuukauden kuvaa – ideana, että kyseinen kuva on aina joltain matkalta, joka on sijoittunut juuri tähän vuodenaikaan, toukokuussa kuva jostain toukokuussa joskus tehdystä matkasta.
Lisäksi blogin ulkoasua viimeksi uudistaessani panostin linkkeihin siten, että kaikki blogissa käsitellyt kohteet olisivat helposti löydettävissä oikean sivun linkeistä.

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.