Meriharakka ja meriharakka

Blogimme sai aikoinaan nimensä silloiselta purjeveneeltämme, S/Y Meriharakalta ja niinä vuosina useimmat jutut, erityisesti kesäisin, kertoivatkin purjehtimisesta.

Vuonna 2006 myimme osuutemme S/Y Meriharakasta veljelleni, jonka kanssa olimme veneen yhdessä omistaneet ja vuonna 2011 vene siirtyi pois suvusta veljeni uuden veneen myötä. S/Y Meriharakka päätyi Helsinkiin ja uusi omistaja perusti sille melko pian Facebook-sivun  (linkki poistettu sivun poistuttua nettiavaruuteen) ja tänä keväänä myös blogin Meriharakka.info

Capture

Joten tarkkana, jos haluat löytää  matkailublogin Meriharakka, niin osoite on Meriharakka.net – jos purjehdusblogin Meriharakka, niin osoite on Meriharakka.info :-)

Purjehdusaiheinen on tämä toinenkin ”meriharakka-uutinen” – oli sen verran sympaattinen pikkujuttu Turun Pursiseuran sivulla, että pakko referoida se täälläkin:

Polttoaineasemalla odotetaan perheenlisäystä

Meriharakkapariskunta on valinnut polttoaineaseman edustan pesintäpaikaksi. Pesä on soralla, lähellä pumppuja. Annetaan linnuille pesimärauha – pesän edessä on puinen kukkaruukku, jotta kukaan ei vahingossa astu tai aja munien yli.

Jotenkin tämän Meriharakka -historiamme myötä meriharakka on meille ihan erityinen lintu – joka kevät kun niitä täällä Espoon rannoilla alkaa näkyä, niin pysähdymme seuraamaan hetkeksi niiden elämää.

Meriharakka, kuva Jukka Haltimo (luvalla)
Meriharakka, kuva Jukka Haltimo (luvalla)
Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.