Nopea netti lomalla

Jos lomasi on melkein pilalla, jos hotellin netti tökkii, niin tutustu tähän uudehkoon sivustoon: www.hotelwifitest.com (linkki poistettu sen poistuttua nettiavaruuteen).

Sen avulla voit ennen jo ennen hotellin varaamista tarkistaa hotellin tarjoaman netin nopeuden – ja voit hotellissa asuessasi auttaa muita matkailijoita tarjoamalla sivustolle lisää havaintoja maailman hotelleista. Sivusto toimii yksinkertaisesti siten, että kerrot minne olet menossa ja se kertoo mitä se tietää paikkakunnan hotellien nettien nopeudesta. Alla esimerkkinä Turku (jonne seuraava pieni matkamme suuntautuu, päädyimme kyllä keskustahotelliin Caribian sijaan vaikka siellä olisi miten nopea netti).

wifitku

Sivulta on linkkejä myös hotellivaraussivustoille, tässä tarjoavat Hotels.comia, mutta hotellin voi tietysti varata mitä kautta haluaa.

Se, missä määrin kukin nettiä lomalla tuntee tarvitsevansa, on tietysti jokaisen oma asia, mutta bloggaajana olen kyllä samoilla linjoilla kuin Petteri Järvinen kolumnissaan Helsingin Sanomissa (linkki poistettu vanhentuneena). Etenkin kun Järvinen aloittaa kolumninsa mollaamalla Trivagon mainosta: sen verran taajaan tuo mainos on televiossa pyörinyt, että minäkin olen jo pariin kertaan toivonut, että se hotelli Venetsiasta olisi jo löytynyt. Mutta siis samoilla linjoilla, että tärkeimpiä valintakriteerejä ovat sijainti ja netti. Ja pitää sen hinnankin mahtua johonkin raameihin ja tähtiäkin olisi hyvä olla ainakin kolme.

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.