Bucket List – Haavelista

Tags from the story
,
Join the Conversation

4 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiva lista! Kohdat 3,4 ja 5 matkailun tiimoilta on jo tullut taklattua.
    Espanjaakin opiskelimme valmisteluna Etelä-Amerikkaan, mutta kieltämättä se on sittemmin jo rapistunut kun ei ole tullut vastaan kovin paljoa käyttötilanteita sitten kuitenkaan. 9:ssä asutaan :-) 10:iä olen tässä työstänyt, mutta se on vaikea!
    Extremelajit taitavat meidän osalta olla jo ohi – mutta onnea Sinun tavoitteillesi! Hyvä, että aloitat ajoissa.

  2. says: Pirkko

    Lievää kateuttasi vähentääksesi, niin jos rehellisiä ollaan, niin kyllä tuo merinäköala meillä on hiukan sellainen ”rajoitettu”, eli sopivasti jostain ikkunoista merenlahden näkee, mutta ei tämä ihan sellainen suoraan rannalla, isoilla merelle avautuvilla ikkunoilla talo ole :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.