Suomen parhaimmat matkablogit – mukana myös Meriharakka.net!

Matkabloggaajat.fi-banneri

Edit 16.1.2020: Matkabloggaajat.fi -sivuston poistumisen myötä linkit siihen poistettu

Walleni.us -blogin Sanna kirjoittaa jutussaan Kannattaako bloggaaminen? Osa 1. että maailmassa perustetaan joka päivä yli 800 000 nettisivua, joten myös matkailusta, myös suomeksi, kirjoittavia ihmisiä on todella paljon. Löydä nyt sitten kaikkien näiden sivustojen joukosta ne todelliset helmet, sivustot, joilla on sisältöä, tasokkaat kuvat ja jotka päivittyvät säännöllisesti. Ja jotka lukijat ovat jo löytäneet – jos blogia vielä lukee monta tuhatta ihmistä joka kuukausi, niin siinä se on, helmi.

Matkablogien osalta parhaat niistä on koottu yhdelle sivustolle Suomen parhaimmat matkablogit. Blogeja on mukana vajaa 40 ja niitä kirjoittavista bloggaajista voidaan sanoa että he kirjoittavat intohimoisesti matkan suunnittelusta, päivittävät kuulumisia jopa heti paikan päältä ja jakavat näkemänsä muille upeiden kuvien avulla myös blogien Facebook-sivuilla, Instagramissa ja Twitterissä.
Mukana ovat kaikki Suomen Top 10 -matkailublogit (Lähde: Cision Finland Oy) ja Travel Blog Awards 2014 voittaja Sanna Wallenius ja sivuston taustavaikuttajana on yli viidentoista vuoden kokemuksen niin printti- kuin nettijulkaisuista omaava Tämä matka -blogia pitävä Anna. Mukaan otettaville blogeille asetetuista kriteereistä voit halutessasi lukea vielä tarkemmin täältä.

Tätä kirjoitettaessa uusimpana sivustolle hyväksytty matkablogi on – taputuksia/fanfaareja: Meriharakka.net!

Olemme toki tehneet töitä Meriharakka.net -blogin eteen jo monta vuotta – täyttihän blogimme 10 vuotta jo helmikuussa tänä vuonna – mutta ihan erityisesti olemme siihen panostaneet kuluneen syksyn aikana Pirkon sapattivapaan mahdollistaman ajankäytön myötä ja on mukava todeta, että tälläkin alueella tehty työ tuottaa näkyvää tulosta, niin lukujen kuin tämän tunnustuksen myötä!

Suomen parhaimmat matkablogit sivusto tarjoaa lukijalle helpon tavan seurata kaikkia näitä mukana olevia, erinomaisia, matkablogeja yhdeltä sivulta alla olevan kuvan havainnollistamaan tapaan:

matkablogit

Eli, merkitse linkki Parhaimmat matkablogit selaimeesi ja/tai käy Facebookissa tykkäämässä tästä sivusta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.