Voita liput Matkamessuille!

Päivitys 30.12.2014
Arvottavien 2 messulipun pakettien määrä on noussut alkuperäisestä 3 paketista 10 paketiin arvonnan suuren suosion ja mm. Starlight Toursin lahjoittamien lisälippujen takia.
Arvonnan tulokset päivittyvät myös tänne 1.1.2015.

Matkamessut messuliputTammikuussa, viimeistään, on taas aika suunnitella tulevan vuoden reissuja ja siihen on virikkeitä tarjolla Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 16-18.1.2015.

Meriharakka on tänäkin vuonna mukana messuilla messubloggaajana – ja lisäksi Pirkko kertoo Meeting Point -lavalla sunnuntaina 18.1.2015 alkaen klo 13:00 otsikolla Matkalla kaikkialle – maabongarin maailma matkailusta meidän ja muiden maabongareiden näkökulmasta.

 

 

Nyt on blogimme lukijoille tarjolla myös liput Matkamessuille.
Arvomme 3 kahden lipun pakettia tämän jutun kommentissa ensi vuoden omia matkasuunnitelmiaan tai -haaveitaan raottaneiden kesken.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi – sähköpostiosoitteesi ei tule näkyviin, mutta kysyn sen avulla voittajilta yhteystiedot lippujen perille toimittamiseksi.

Arvomme voittajan kaikkien viimeistään tänä vuonna (siis viimeistään 31.12.) jätetyistä kommenteista heti vuoden 2015 alussa.

Tags from the story
,
Join the Conversation

74 Comments

 1. says: Katri P

  Talviloma vielä päättämättä, matkamessuille ois kiva päästä tutustumasn vaihtoehtoihin!:)

 2. says: Ansku BCN

  Seuraava isompi reissu suuntautuu niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Suomen Lappiin, äidin lihapatojen äärelle :). Arvonnassa mukana!

 3. says: Suvi

  Lomasuunnitelmat vielä ihan avoimena ja Matkamessuille olisi mukava mennä ideoita keräämään

 4. says: Silu

  Harrastan aktiivisesti puutarhamatkailua . Olen varannut kevääksi matkan Ateenaan ja Korfulle ihailemaan visterian eli sinisateen kukintaa sekä kesäkuuksi puutarhamatkan Lontoon ympäristöön. Loppuvuonna lähden todennäköisesti taas jonnekin päin Aasiaa ihailemaan orkideoita ja eksoottisempia puutarhoja, mutta päättän maan vasta matkamessujen jälkeen. Innokkaana Queen-fanina käyn katsomassa Queenin + Adam Lambertin konsertin Pariisissa parin päivän matkalla tammikuussa.

 5. says: Ulla

  Tammikuussa pidennetty kylpyläviikonloppu Budapestissä. Helmikuussa Kalifornian kierros omatoimisesti. Kesällä taas junamatkailua Tsekissä ja Puolassa. Ja varmasti vielä monta muutakin matkaa… Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja Hyvää Joulua!

 6. says: kirsikka

  Vuorotteluvapaalla elämä on yhtä juhlaa, kun voi lähteä milloin vain mihin vain. Keväällä toiveissa on Puola, Italia, Ranska ja Kreikka.

 7. says: Anne-Mari

  Tarkoituksena on laittaa asunnon tavarat muutamaksi kuukaudeksi vuokravarastoon ja lähteä ulkomaille. Kohde on vielä auki. Kuitenkin tavoitteena on nähdä maailmaa ja mahdollisesti osallistua johonkin vapaaehtoistoimintaan, projektiin tai mennä töihin.

 8. says: K

  Haaveissa olisi pidempi reissu jonnekin espanjankieliseen maahan hiomaan kielitaitoa. Kakkosvaihtoehtona on miniloma Lissabonissa.

 9. says: heta

  Vielä ei ole mitään varattu, mutta pitää sitä ainakin yksi Euroopan puuttuva maa saada käydyksi eli jokin näistä: Valko-Venäjä, Serbia, Georgia, Azerit tai Armenia :)

 10. says: Kirsikankukka

  Hei vaan! Kummipoika kärttää reissua Budabestiin kesäkuun alkuun. Messuilla voisi saada siihen vinkkejä, vaikka poika on selaillut nettiä ja kerännyt aineistoa.
  Huh, tuleekohan tuskaiset paikat tulevaisuudessa, kun haaveilee myös interreilauksesta, tämä tätsy jo viidenkymmen vuoden ja mummo.
  silloin aikoinaan kävin pariinkin kertaan reilaamassa, nyt on päästävä helpommalla.

 11. says: Anni

  Ensi kesänä olisi tarkoitus lähteä Itävaltaan Alpeille. Siellä on ehdottomasti parhaat maisemat, kaunis ja puhdas luonto sekä raikas ilma.

 12. says: Hanna

  Olisi ihan päästä matkamessuille saamaan uudia vinkkejä matkailuun nyt kun matkaseurueen pääluku kasvaa yhdellä pienellä tulevalla reissaajalla. Mihin siis, kun mukana on pieni ihminen?

 13. says: Pirkko

  Helmi-maaliskuuksi olemme varanneet Aurinkomatkojen kahden viikon kiertomatkan Kuubaan. Maalis-huhtikuussa on tarjolla Matka-Vekan Etelä-Korean ja Japanin kiertomatka. Vaihtoehtona sille voisi olla Lomalinjan Jangtsejoen risteily huhtikuun lopussa. Syksyllä olisi kiinnostavaa käydä Kazakstanissa ja muista -staneissa mahdollisesti Matka-Jovainin järjestämällä matkalla.

 14. says: Miimii

  Olen pitkään haaveillut matkasta Espanjaan, jossa en vielä koskaan ole käynyt. Toivottavasti ensi kesänä tuo haave toteutuu.

 15. says: Marjatta

  Ensi kesän lomamatka on vielä avoin. Eurooppaa olisi tarkoitus kierrellä, mutta kohteet ovat vielä suunnittelematta.

 16. says: Leena

  vuoden viimeinen vielä edessä Kittilään vuotta vaihtamaan, mutta ensi vuoden reissut täysin avoinna. Hurtigruten kiinnostaa kovast.

 17. says: Iitu

  Ei ole vielä mitään reissua tiedossa, mutta olisi hienoa päästä esimerkiksi Nizzaan tai Caprille.

 18. says: Ville

  Matkustan Romaniaan huhtikuussa koulun kanssa. Seurava matkakohde saan toivottavasti messulta.

 19. says: PP

  Oma haaveeni on päästä katsomaan mitä tuolla Romanian puolella tapahtuu eli viettää ainakin pitkä viikonloppu Bukarestissä

 20. says: Pia Pietilä

  Maabongarin kertomuksia olisi tosi kiva päästä kuulemaan messuille! Itse olen matkustanut pääasiassa Euroopassa, mutta nyt pikku hiljaa olen alkanut laajentaa kohdevalikoimaa muuallekin. Matkamessut on mainio tapahtuma, toivottavasti nähdään siellä :)

 21. says: Sofia Kononen

  Varattuna on viikon talviloma Teneriffalle, ja kesälle suunnitteilla viikon Kreikan loma sekä jotain kivaa kiertomatkaa joko Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa kahdeksi viikoksi.

 22. says: Heli

  Muutaman viikon päästä pyrähdetään Lontooseen katsomaan Euroopan kaikkien aikojen suurinta Elvis-näyttelyä sekä West Endiin hetkeksi paluun tekevää Cats-musikaalia. Toukokuulla haaveissa siintää parin viikon junailukierros pitkin poikin Puolaa…

 23. says: Tuula

  Ulkomaille mielitään talvilomalla mutta kohde vielä auki,matkamessuilta vinkkejä hakemaan.

 24. says: Jari Markus

  Hiihtolomalla tarkoitus jonnekin lähteä,vielä ei päästy yhteisymmärrykseen minne mennään.

 25. says: Tipi

  Kreikan matka on jo varattu toukokuun lopulle, mahdollisesti loppukesästä sitten vielä jokin kaupunkiloma Euroopassa :)

 26. says: Merja

  Pitää sit yritää…suunta on sit Huippuvuoret, messuilla kuuntelee juttuasia, kerään esitteitä Aasian suunalta.

 27. says: Anne Siipola

  Risteily Äänisellä ja Laatokalla ensi kesänä jo varattuna ja Tukholmassa jo ehdin marraskuisen Indokiinan reissun jälkeen piipahtaa. Kiitos matkaseurasta ja mielenkiintoisista kirjoituksista blogissa.

 28. says: ´marie

  ihan lappiin asti ajattelin mennä. Laskettelemaan ja mökkeileen. Ei ole pidempiä lomia tiedossa vasta kun ens kesänä ja niin pitkälle en ole vielä loma suunitelmia.

 29. says: Heidi Niittylä

  Ihanaa säpinää messuilta odottaen, mieli tekee varmaan matkustaa vaikka minne – enimmäkseen lämpöön päin. Toivon hyviä tarjouksia.
  Seuraava kohde Singapore ja Bali varattuna.
  t. Heidi

 30. says: wefa

  Olen lähdössä toukokuussa Roomaan, ei malttaisi odottaa!
  Messuilta olisi mukava käydä haalimassa vinkkejä seuraavaan kohteeseen :)

 31. says: Helena

  Haaveissa Huippuvuoret, camino Portugalissa ja paljon muuta. Työt vielä toistaiseksi häiritsee matkailuani:)

 32. says: Suvi

  Lomasuunnitelmia vähän jo haaveiltu ja messut olisivat loistava tapa tehdä päätös haaveilulle.

 33. says: Helena

  Messuilla pitäisi päästä käymään…vaellusmatka ensi kesänä kiinnostaisi…jos rahaa ja aikaa löytyy…

 34. says: Tarja

  Intohimoisena matkaajana matkamessut ovat yksi suosikkimessutapahtumista. Egypti, yksi messujen suuri teema, on yksi rakkaimmista matkakohteistani.

 35. says: Mev

  Tahtoisin lähteä kesälomalla Milanoon, mutta saa nähdä, riippuu säästöpossun lihavuudesta :)

 36. says: Mari

  Kiva taas päästä matkamessuille.
  Seuraava matka Espanjaan ja kesällä kaupunkiloma Pariisiin.

 37. says: Pirkko

  Voittajat on arvottu!
  Tätä juttua ei enää kannata lippujen toivossa kommentoida, mutta lue toki blogiamme muuten – ja kommentoi :-)

  P.S. lotta h – valitettavasti 1.1. kirjoitetut kommentit eivät ehtineet mukaan.

 38. says: Ilona

  Maaliskuussa lukion kirjoituksista selvittyäni suuntaan perheen kanssa Italian Umbriaan. Kesällä on suunnitelmissa ystävien kera reissu Malagaan ja suurimpana haaveena haluan loppuvuodesta vapaaehtoistöihin mahdollisesti Etelä-Amerikkaan tai Aasiaan. Vaikka haaveet ovat suuret, ei parane odottaa sopivaa hetkeä ikuisuuksia!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *