ParisRio ja matkablogit

ParisRio logo

Ystävämme kysyvät aina välillä, että mitä kautta ostamme lentolippumme. Vastauksena on, että aloitamme hakemalla lentoja jollain matkahakupalvelulla – usein useammalla, eli ainakin seuraavilla: ParisRio (linkki poistettu ParisRion lakattua toimimasta kesällä 2021), Skyscanner ja Momondo.
Liput ostamme sitten sieltä, mistä ne edullisesti saa – usein Supersaverin tai Ebookersin, joskus Ticketin kautta – jos hintaero kaikkein halvimpaan on muutamia euroja, en viitsi nähdä rekisteröitymisen vaivaa taas uuteen palveluun. Joskus saatan tarkistaa lennon hinnan vielä lentoyhtiön omiltakin sivuilta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mutta takaisin matkahakupalveluihin – näistä mainitsemistani ParisRio eroaa muista siten, että siinä löydetyt lennot näytetään havainnollisesti aika-hinta -akselilla.

parisrio esimerkki

Nyttemmin ParioRio eroaa muista positiivisesti myös siten, että se tarjoaa koeteltua tietoa kohteista yhteistyössä matkabloggaajien kanssa.
Valitsemalla ParisRion otsikkopalkista kohdasta Blogit (linkki poistettu ParisRion lakattua toimimasta kesällä 2021) näet kartalla matkakohteestasi kirjoitetut blogijutut ja voit siirtyä lukemaan niitä.

ParisRio blogit

Mukana monta laadukasta matkablogia, kuten myös Meriharakka.net – käy tutustumassa!

ParisRiostakin voi nykyisin hakea myös hotellia ja Hotellit -osion matkamessujen aikaan julkaistu beta-versio saa varmaan vielä kevään mittaan lisää toiminnallisuutta ja lisää kumppaneita (Booking.com ja Hotels.com), jolloin päästään todella kattavaan hotellihakuun.

Paris Rio travelclubMyös TravelClub -osio on uusi ja sen myötä ParisRion ahkerasta käytöstä voi kerätä bonusta ja hyvityksiä – jos liityt TravelClubiin vielä tässä kuussa (31.1.2015 mennessä) saat 5 euron alkusaldon ja ensimmäisestä varauksesta yllätyslahjan ja osallistut 300 euron matkalahjakortin arvontaan.

(Tämän jutun taustalla on sen verran yhteistyötä ParisRio:n kanssa, että olemme sopineet heidän kanssaan edelläkuvatusta yhteistyöstä linkittämisen muodossa.)

Join the Conversation

3 Comments

  1. says: Kristian (kauaspois)

    En ole koskaan ennen kuullutkaan parisrio:sta. Kuulostaa mielenkiintoiselta sivulta. Että on kyll pakko käydä tutustumassa siihen.

  2. says: Pirkko

    Kiitos kommentista Kristian – suosittelen (vilpittömästi) tutustumista – tuo vaihtoehdot aika-hinta -akselilla on aika havainnollinen juttu!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.