La Vida Loca 2.0 ja paavi

Peräänkuulutin jokin aika sitten puuttuvia jääkaappimagneetteja maista, joissa olemme käyneet, mutta joista emme aikoinaan tulleet hankkineeksi jääkaappimagneettia. Sain monta lupausta magneeteista ja jo ensimmäiset magneetitkin.

PaaviArvolleen sopivasti ensimmäinen meille asti saapunut oli itse paavi!

Paavi oli jäänyt yli La Vida Loca 2.0 -matkablogia pitävältä sarrrrilta.

Sarrrri omaakin bloggaajana lähes yhtä pitkän historian kuin Meriharakka, sillä ensimmäiset blogijutut Meksikon vaihto-oppilasvuodelta ilmestyivät jo vuonna 2007.

Blogin pari uusimpaa juttua (tätä kirjoitettaessa) sopivat nekin hyvin myös Meriharakan maailmaan – ja siis varmasti myös Meriharakan lukijoille: sarrrri on nimittäin äsken käynyt Turussa ja kirjoittanut sieltä jokirannan laivoja esittelevän jutun Laiva on lastattu tarinoilla ja hotellikokemuksistaan Marina Palacesta.

Meriharakkakin kirjoittanee seuraavaksi Turusta, vietimmehän siellä viime viikonlopun Pirkon 40-vuotisluokkakokouksen tiimoilta ja ”testasimme” samalla meille toki jo entuudestaankin tutun Scandic Plaza -hotellin taas kerran. Hyvä oli!
Mutta näitä juttuja odotellessa, suosittelen näitä  sarrrrin juttuja.

jääkaappimagneetteja

P.S.
SingaporeOlemme myös saaneet jo jääkaappimagneetin Singaporesta, lukijaltamme, joka löysi blogimme osallistuttuamme molemmat kevättalvelle Willi Länsi -matkalle. Ja muitakin on tulossa, niin kanssabloggaajilta kuin ystäviltämme. Mutta muutama maa odottaa vielä ottajaansa, mm. Alankomaat, Irlanti ja Egypti!

 

 

Join the Conversation

5 Comments

 1. Multa aika varmasti löytyy jostain Alankomaat. Ei keräillä aktiivisesti jääkaappimagneetteja, ja tällä hetkellä niitä on enemmän kuin mitä kaapin oveen mahtuu, joten hihkaisen jos löydän!

  1. …ja piti mennä tosiaan niin kauas kuin kävellä jääkaapille, ja siellähän mulla on Rembrandtin kotitalosta ostettu magneetti, kuvituksena Omval-taulu. Ei ihan turistimagneetti siis, mutta jos haluat, niin voin siitä luopua. :)

  2. says: Pirkko

   Kiitos tarjouksesta Jenni – ja kiitos avustasi. Tämän kommenttisi perusteella ”löysin” meidän Alankomaat-magneetin. Olin nimittäin taas ajatellut kapeasti, magneetteja olivat, muka, vain ne, jotka olivat olleet laatikossa matkoilta ostetut magneetit. Mutta olinhan minä ostanut pienen muovirasiassa olleen kokoelman Van Goghia joskus Amsterdamista, se vaan on ollut mielessäni luokiteltuna jotenkin kohtaan taide ja oli eri paikassa! Tuo sanasi taulu johdatti minut tältä osin oikeille jäljille. Eli annetaan Sinun Rembrandtisi oleilla edelleen tuolla teidän jääkaapilla!

  1. says: Pirkko

   Tiedä siitä hyvyydestä, aika usein jätämme sen kyllä ihan yksin tänne omiin oloihinsa :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *