Virtasen nojatuolimatkat

Namibia

Tätä juttua voisi pienellä aasinsillalla väittää jatko-osaksi etätyöpäivästäni kertovalle jutulle. Silloinkin kävin nimittäin lenkillä, kuten sunnuntainakin, ja kuten yleensä lenkillä, kuuntelen Radio Novaa. Ja nyt osui ajoitus kohdalleen. Korvanapeista alkoi nimittäin Virtasen nojatuolimatkojen osa Korruptio ja olinkin kohta kaukana Espoon rantaraitilta: Nigeriassa, Tansaniassa, Botswanan ja Zimbabwen rajalla ja Venezuelassa. Ensimmäistä ja viimeistä lukuunottamatta olen noissa paikoissa oikeastikin ollut.

Virtasen nojatuolimatkat Radio Nova

Kotona palasin ohjelman pariin – kaikki 18 jaksoa voi kuunnella netistä ja tähän mennessä olen kuunnellut myös jakson Kulusuk, jossa pääsee nojatuolimatkalle Grönlannin itärannikolle ja jossa Virtanen juttelee myös maabongauksesta ja jakson Safarille, jossa liikutaan mm. Krugerin puistossa ja Okavangolla.

Ja jo tässä vaiheessa päätin, että tämä kokemus pitää jakaa – eli, ole hyvä, jos matkailujutut kiinnostavat myös kuunneltuina, niin tässä on hyvä setti!

(Jutun otsikkokuva on Botswanan ja Namibian rajajoelta.
Tällaisessa teltassa makoillen nautimme kerran yhden luonaan.)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *