Matkamessulippuja ja messuvinkkejä

Tempaudu fea

Meriharakan matkamessulippupaketit (2 lippua kussakin) menivät seuraaville onnekkaille:

  • Jaana
  • Hanna B
  • Nina Varuhin
  • Karamelli
  • Saska
  • Liisa (Montenegrosta kiinnostunut)

Suosituimmat toivekohteet olivat Berliini, Lontoo, New York, Rooma ja Barcelona.
Hyviä kohteita kaikki – omalta osaltamme Berliini kaipaisi jo kertausmatkaa, sillä edellisestä kerrasta on yli 10 vuotta!

Liput tarjosivat Arial Travel, Aventura, Olympia, Starlight Tours – ja tietysti Matkamessut. Voittajilta pyydämme suoraan osoitetiedot ja postitamme liput mahdollisimman pian.

Arial Travelin tarjonnassa (linkki poistettu matkatoimiston jäätyä ainakin tauolle koronan takia) on tänäkin vuonna monta hyvää kiertomatkaa ja aika eksoottisiinkin kohteisiin: Trans-Siperia Jekaterinburgista alkaen ja sisältäen myös kunnon pysähdyksen Ulan Batoriin voisi olla mielenkiintoinen.

Arial

Aventuran matkassa pääset melkein minne vain ja messuilla voit käydä juttelemassa kaikkien mukavien aventuralaisten kanssa: Jarin ja Samin kärsivällisyys riitti hyvin myös alkusyksyllä, kun hiukan virittelimme Ruanda, Uganda, Kenia -kierrostamme.

Aventura

Olympian matkoilla et ehdi pitkästymään, sillä ohjelmaa on runsaasti ja kaikki on hyvin suunniteltu ja useimmiten myös jo monen matkan toteutuksella testattu. Burman ja Bhutanin kiertomatkoilla varmasti näkisi KAIKEN näistä maista, mutta harkitsemme edelleen josko meille riittäisi vaan viikko per maa.

Bhutan Olympia

Pääsiäismatkamme järjestää tänäkin vuonna Starlight Tours.

Starlight

Lopuksi vielä pari muuta vinkkiä matkamessujen tiimoilta jo tässä vaiheessa:

Lauantaina kannattaa pistäytyä matkabloggareiden järjestämässä Travel Bloggers Give Back -kirpputorilla. Teet hyviä matkailuaiheisia löytöjä ja autat Nepalin kastittomia. Mekin olemme mukana pienellä panoksella.

Travel Bloggers Give Back

Itseäsi voit auttaa osallistumalla Matkamessujen #Tempaudu toiseen maailmaan -kilpailuun, jossa arvotaan 9 erilaista matkapalkintoa! Miten olisi, esimerkiksi Välimeren risteily tai lumiloma Lapissa?

Tempaudu

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.