Tavataan Matkamessuilla!

BlogiPaviljonki

Kuullostaa mainoslauseelta, mutta ihan oikeasti, tavataan!

Yhteistyössä ParisRion (ja tietysti Matkamessujen) kanssa olemme olleet mukana virittämässä Blogipaviljonkia messuille Royal Caribbean lavan viereen (osoite 7e30) ja olemme lukijoidemme tavattavissa lauantaina 23.1. iltapäivällä klo 14 – 18.

Tule tapaamaan meitä!

Blogipaviljongissa on paikalla muutama matkablogi kerrallaan bloggaajia koko messujen ajan: meidän kanssamme lauantai-iltapäivällä paikalla ovat myös Matkakuume.net’in Gia ja Matkablogi.fi’n Esa.

Matkakuume Gia Matkablogi Esa

Kerromme mielellämme kokemuksistamme ympäri maailmaa blogijuttuja tarkemminkin: Sinä valitset kohteen ja yli 50 % todennäköisyydellä meillä on kokemuksia siitäkin maasta.
Paikalla  on myös  varmasta muitakin maabongausta harrastavia Maailmanmatkaajien jäseniä, joten jos hiukan eksoottisemmat kohteet kiinnostavat ja meidän kokemuksemme loppuvat kesken, niin saanemme apua heiltä.

Voit myös kysellä meiltä bloggaamisesta – Meriharakka.net taitaa olla Suomen pisimpään yhtäjakoisesti julkaissut matkablogi, joten ainakin 12 vuoden kokemuksella bloggaamisesta voimme kertoa siitäkin.

Ja tietysti, jos maabongaus harrastuksena kiinnostaa, niin osaamme kertoa maabongareiden erilaisista maailmankäsityksistä, pistelaskutavoista ja yhteisöistä.

Map of the World

Lauantai-iltapäivällä (13-16) Sinulla on myös mahdollisuus tehdä edullisia, mutta hyvää tekeviä ostoksia Travel Bloggers Give Back -kirpputorilla Rantapallo Meeting Point -alueen vieressä. Myös siellä voit ”tavata” meidät, sillä luovuimme osasta matkakirjojamme ja -oppaita hyvän asian eteen. Hanki vaikka tämä omaksesi!

TBGB logo

Tags from the story
Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *