Uusia vaihtoehtoja

Valikoiden uusiminen

Syntymäpäivät olivat jamenivät. Blogille ei onneksi tarvitse ostaa syntymäpäivälahjoja, vaan ”juhlat” netissä riittävät. Muutaman päivän viiveellä päätimme kuitenkin hiukan siivota kohta teini-ikäisen blogin ”huonetta” ja järjestelimme tavaroita, eli juttuja, vähän eri tavalla kaappeihin ja hyllyille.

Lukijana Sinulle ehkä hyödyllisimmät muutokset ovat kohdassa Maailmamme.

Sivulla Kaikki maat ja alueet on jokin linkki juttuihin kyseisestä maasta/alueesta ja useimmiten siinä jutussa on ehdotuksia muista jutuista samalta suunnalta. Käytyjen maiden ja alueiden lisäksi tällä sivulla on myös hiukan tulevia hahmotelmiamme per alue.Tavoittelimme Jason Around the World -blogin tapaista yhteenvetoa (https://www.jasonaroundtheworld.com/country-list/)  kaikesta, mutta ensimmäinen toteutuksemme ei sisällä vielä ihan kaikkea tuosta eikä sen ulkoasukaan ole häikäisevä – mutta eipä ole Jasoninkaan, mielestäni :-)

Samasta valikosta voit jatkossa halutessasi selata juttuja myös alueittain.

Muihinkin valikoihin on lisätty uusia kohtia, vain joitakin mainitakseni:

  • Matkailusta -valikossa on oma kohtansa matkakustannuksillemme
  • Blogosfääri -valikon lopusta löytyvät ne muutamat ajoittain aika suositutkin juttumme, jossa referoidaan joitakin käymiämme bloggaamiseen liittyviä kursseja.
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.