Wales ja Lontoo

Cardiff Wales

Lyhyellä matkallamme (torstai-aamusta maanantai-iltaan) ehdimme tavata sukulaisia ja ystäviä – ja aistimaan kevättä. Juuri tuona viikonloppuna Lontoossa oli kaunista ja aurinkoista ja lämpötilatkin yli 10 astetta – vasta kun nousimme Heathrowlla Helsinkiin lähtevään koneeseen ulkona näytti satavan. Ja narsissit ja krookukset kukkivat jo puistoissa ja puutarhoissa. Pidän näistä kevätmatkoista edes hiukan etelään, kevään hetkellinen kokeminen tuo jotenkin uskoa siihen, että vaikka Espoossa vielä sataakin lunta, niin kyllä se kevät sieltä on tulossa tännekin …

Lauantaina ja sunnuntaina tutustuimme Lontoossa Southbankin ravintolatarjontaan hyvässä seurassa. Lauantaina söimme Henrin, Sinin ja Eevertin kanssa Oxo Towerin Brasseriessa ja sunnuntaina Pirkon pitkäaikaisen kirjeenvaihtoystävän, Chrisin, kanssa Skylonissa Royal Festival Hallissa. Skylonin ravintolapäällikkönä on suomalaissyntyinen Helena Puolakka, mutta Chris oli valinnut tämän ravintolan myös siksi, että hän oli nuorena usein käynyt siellä perheensä kanssa sunnuntailounailla.


Kävimme myös Walesissa, päiväretkellä Cardiffissa. Jutun otsikkokuva onkin Cardiffin satamasta.

Kevättä, opiskelija-elämää ja kymria

Lontoo ja Wales
Klikkaa tästä tai kuvasta ja näet lisää kuvia tältä reissulta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.