Teemana minivaltiot ja ystävät maailmalla

Lähdemme vappuviikonlopuksi – pandemiauhasta huolimatta – Liechtensteiniin ja Zürichiin.
Kun joulumatkallamme kävimme myös San Marinossa, niin tästähän on jo muodostumassa minivaltiosarja …
Toisaalta Zürichissä tapaamme myös siellä jo vuosia asuneen ystäväperheemme siinä missä Lontoossa tapasimme siellä asuvan sukulaisperheemme. Tässä siis selvä teema tavata ulkomaille asettuneita ystäviämme …

Kumpikin näistä teemoista taitaa kuitenkin loppua tältä erää tähän, Euroopan minivaltiot on sitten tämän reissun jälkeen Andorraa lukuunottamatta tsekattu ja ei niitä ulkomaille asettuneita ystäviäkään ihan joka matkalle riitä.

Hauskaa Vappua kaikille – myös koti-Suomeen!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *